آیا با رضایت شاکی حبس تعزیری هم بخشیده خواهد شد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۴,۵۹۰ #54592704

سلام و عرض ادب
آیا با رضایت طرف حبس تعزیری هم بخشیده می‌شود؟
حکم قاضی دادگاه کیفری ۲ که در تجدید نظر خواهی میباشد و درخواست تجدید نظر کردم به این صورت بود ( بعلت ترک نفقه )
مستندا به ماده ۵۳ حمایت از خانواده دادگاه نامبرده را به تحمل۳ ماه و ۱ روز حبس تعزیری را اعلام مینماید.
با تشکر از لطف و عنایت شما

مشاوره حقوقی کیفری
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام با توجه به موضوع پرونده حبس محکوم علیه با رضایت شاکی بی اثر می شود

بارضایت شاکی پرونده بسته میشود

با سلام
جرم ترک انفاق از جرایم قابل گذشت بوده و با گذشت شاکی پرونده مختومه میگردد

بله با رضایت شاکی حبس ملغی میشود

با سلام.
اگر مجازات تعیین شده جنبه عمومی نداشته باشد و تنها از جنبه خصوصی برای شما حبس تعیین شده باشد بله با رضایت شاکی حبس نیز از بین خواهد رفت.

در مورد پرونده شما جواب بله است.