آیا با ارجاع پرونده به کارشناس جلسه اول دادگاه خاتمه یافته است یا نه؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۱۹۴ #54559938

با سلام و احترام
اینجانب از یک شرکت خودرو ساز در خصوص الزام به ایفا تعهداتش شکایت کردم .در متن قرارداد خودرو ساز اختیار انتخاب خودرو را از بین چند خودرو به من داده است . در جلسه اول دادگاه خوانده حضور نیافت و لایحه نداد و قاضی گفت بهتر بود نوع خودرویی که می خواستی را در خواسته ذکر می کردی و پرونده را برای محاسبه سود مشارکت و خسارت با قرار کارشناسی به کارشناس ارجاع دادند.
اکنون
۱_من می توانم طبق ماده ۹۸ درخواست افزایش خواسته بدهم و نوع خودرو را اضافه کنم.
۲_ایا این افزایش خواسته شامل هزینه دادرسی میگردد
با تشکر.

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

افزایش خواسته تا پایان جلسه اول دادرسی امکان پذیر است لذا شما نمی توانید افزایش خواسته کنید

خیر افزایش خواسته پس از جلسه اول مورد پذیرش قرار نمیگیرد

درود بر شما
اگر جلسه تشکیل شده جلسه اول تمام شده وامکان افزایش خواسته میسر نیست.

درود
افزایش خواسته فقط تا پایان جلسه اول دادرسی امکان پذیر می باشد و جلسه اول تمام شده و شما دیگر افزایش خواسته نمی توانید بدهید.

باسلام شما بایستی در جلسه اول دادرسی میزان خواسته را افزایش دهید.

درود بر شما، با عنایت به ماده ۹۸،افزایش خواسته صرفا تا پایان جلسه‌ی اول صورت می‌پذیرد، لذا این امکان برای شما به دلیل ختم جلسه اول، فراهم نمی‌باشد.

سلام . افزایش خواسته فقط در جلسه اول دادرسی وجود دارد