مهریه و نفقه رو چطور مطالبه کنم؟

پرسیده شده
۲۴ پاسخ ۳۲۴ #54503428

سلام و خسته نباشید
سوالی دارم اینکه شوهر من خرجی نمیده ادم فوق العاده خسیسی هست اب از دستش نمیچکه. بداخلاق و رفیق بازه ادامه زندگی با ایشون ممکن نیست.برای نفقه در شرف شکایت هستم. و بعد هم مهریه رو اجرا خواهم گذاشت. سوال من این هست که ایشون میگن یک هزار تومنی نمیتونی از من نفقه و مهریه بگیری،زندانی هم نداره فقط جلبم میکنند و میام میگم ندارم و میرم. هرچقدر جلبم کنند بازم میگم ندارم و بهم چیزی نمیگن. نه ملک و املاکی به اسمشون هست و حساب بانکیشونم پول زیادیی نداره.پول گرفتن از ایشون خیلی سخته. میخواستم ببینم من به عنوان یک زن در این جامعه هیچ پشتیبانی از طرف قانون ندارم و همسرم خرجی و مهریه منو نده و راست راست هم راه بره. ممنون میشم راهنماییم کنید.

مشاوره حقوقی مهریه
۲۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

به این راحتی ک همسرتون عرض میکنند نیست
برای هر دو میتوانید دادخواست بدهید ولی با مصوبات جدید برای عدم پرداخت مهریه امکان جلب نیست ولی از باب عدم پرداخت نفقه میتوانید حکم جلب ایشان را بگیرید

شما میتوانید اقدام نمایید وجلب هم هستش وهم حبس نگران نباشید

با سلام شاید بابت مهریه حبس نروند ولیکن اگر نفقه را پرداخت ننمایند جلب صادر خواهد شد

برای هر دو مورد می توانید اقدام کنید. در مورد مهریه هم از طریق دادگاه و هم از طریق دفتر ازدواجی که سند ازدواج شما صادر شده است. درباره نفقه دو نوع نفقه طلب دارید. یک نفقه جاری و نفقه معوقه. نفقه جاری کیفری است و نفقه معوقه که نیاز به شهود و مدرک دارد و اگر
شوهر شما به شما نفقه را پرداخت نکند او را حبس می کنند و تا رضایت شما را جلب نکند در حبس می ماند .

سلام شما بابت نفقه وحقوق مالی میتوانید شکایت کنید واگر کوتاهی نمایید با تشخیص قاضی پرونده جلب خواهد شد موفق باشید

با درود..
در اینخصوص موضوع به آن راحتی که ایشان می گویند نبوده، بدین منظور شما می توانید حق و حقوق مالی خود اعم از مهریه و نفقه و سایر حقوق مالی خود را طی دادخواست های جداگانه ای مطالبه نمایید که ر صورت محکومیت ایشان ملزم به پرداخت می باشند و هیچ کس نمی تواند از زیر با دیون مالی خود شانه خالی کند..
موفق باشید..

سلام
مهریه در حال حاضر جلب نخواهد داشت اما در خصوص مهریه میتوانید مطالبه و تقاضای جلب داشته باشید.