آیا پس از طلاق میتواند اقساط را ندهد و این تعهدنامه ارزش قانونی دارد؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۱۸۳ #54461555

سلام
من در دوران عقد و قبل از طلاق از همسرم (شوهر) تعهد نامه محضری مبنی بر اینکه به جای بنده اقساط وام ازدواج را بدهد گرفتم، ضامن این وام هم مادر ایشان است، آیا الان پس از طلاق میتواند اقساط را ندهد و این تعهدنامه ارزش قانونی دارد؟ تکلیف بانک با من است یا ایشان؟

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر تعهد نامه ضمانت اجرایی ندارد لذا بانک ابتدا دریافت عودت مبلغ وام را از شما طلب خواهد نمود پس از آن به ضامن مراجعه خواهد نمود

در کل صدور تعهد ضمانت اجرایی ندارد تکلیف وام ابتدا با وام گیرنده سپس با ضامن است ولی بانک برای وصول طلب هرکدام راحت باشد به آن مراجعه میکند

با سلام و احترام
اصولا اگر وام پرداخت نشود بانک در مرحله ی اول به ضامن اخطار نموده و میتواند از تضمین های چک استفاده نماید.
موفق باشید.

درود بر شما، صرف تعهد محضری در مقابل بانک ارزشی ندارد، برای بانک ابتدا صاحب وام و سپس ضامن مسؤل خواهد بود، لکن با این تعهد، شما بعد از پرداخت میتوانید به ایشان مراجعه و به استناد تعهد محضری از ایشان مبلغ پرداختی را مطالبه نمایید.

درود
تعهدنامه در بانک اعتباری ندارد بانک اول شما و بعد ضامن را می شناسد.

سلام
تعهدنامه بعد از طلاق هم معتبر است.