ما با هم ضرر کردیم مگه تو شراکت ضرر محاسبه نمیشود؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۲۶ #54456960

یک رستوران خارج از ایران زدیم با یک ایرانی. به خاطر کرونا تعطیل شدیم و ضرر سنگینی خوردیم و رستورانو ول کردیم حالا شریکم رفته ایران با یه امضا که از من داره که من نوشتم این آقا ۱۷۰۰۰ لیر سرمایه گذاشته و شریک این رستوران هست از من شکایت کرده، میخوام بدونم ما قراردادمون تو تورکیه و دستخط تورکی هستش، چرا از من تو ایران شکایت کرده. دوما ما با هم ضرر کردیم مگه تو شراکت ضرر محاسبه نمیشه؟

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود شرکا در سود و زیان شریک هستند

سلام

قراردادها تابع محل عقد هستند ضمن آنکه اگر کار شما شرکت محسوب گرددبا توجه به آنکه مرکز اصلی شرکت در ترکیه بوده بنابراین تابع مقررات ترکیه است (اقامتگاه در ترکیه است )

اما در خصوص سوال دوم با انجام حسابداری و حسابرسی تخصصی ، تعیین سود و زیان و تهیه گزارش های مالی مشخص خواهد شد که شرکت سود داشته یا زیان

در صورت نیاز بنده تخصصم در امور مالی بخصوص حسابداری و حسابرسی است .

با سلام قرارداد تابع محل تنظیم آنست و تابع قوانین ترکیه اگر دلایل و مدارک خود را در دادگاه ایران اقامه کنید امکان دفاع وجود دارد ولی بهتر اینست که به صلاحیت دادگاه ابتدا ایراد بگیرید و در غیر اینصورت میزان نفع و ضرر بر فرض ورود تابع قرارداد دو طرف است