بخوام ایشون رو طلاق بدهم، چقدر زمان میبرد؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳۱۲ #54339707

سلام من همسرم مهریه اش ۱۱۴ سکه عندالسطاعه است من بخوام ایشون رو طلاق بدم چطور است چقدر زمان میبرد
هیچ مالی پولی ماشین ملک حتی کار دائم ندارم

مشاوره حقوقی طلاق از طرف مرد
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باید تقاصای, اعساربدهید وتکلیف ام رمالی زوجه مشخص شود

چنانچه به صورت توافقی قصد متارکه داشته باشید مدت یک تا دو هفته زمان میبرد لیکن در صورت عدم توافق بین ۶ ماه تا ۱ سال زمان خواهد برد .

با سلام زمانی که هر پرونده میبرد بستگی به تعداد پرونده های موجود در هر شعبه دادگاه دارد البته قبل از ارجاع به دادگاه زوجین به مشاور معرفی شوند که حدود ۴۵ روز وقت میبرد بطور میانگین بعد از دوماه جلسه اول تشکیل میشود ودرصورت مهیا بودن شرایط ووتشکیل جلسه اول ،وابلاغ معرفی داور بستگی به این دارد که ایا هر دوطرف پرونده داور خود را به دادگاه در موعد مقرر معرفی میکنند یاخیر ،درصورت عدم معرفی داور از طرف خوانده ،خواهان باید هزینه پرداخت واز طرف دادگاه داور تعیین بشود ،پس از اعلام نظر داور دادگاه میتواند رای بدهد ، این رای ظرف مدت بیست روز قابل اعتراض طرفین است ،پس از قطعی شدن رای وابلاغ و گواهی قطعیت باید از دفتر طلاق وقت اجرای صیغه طلاق گرفت

بهترین اقدام جهت متارکه و طلاق توافق است تا سریع به نتیجه برسید.
اگر از راه توافق به نتیجه نرسیدید و شخصا بخواهید درخواست صدور گواهی امکان سازش بنمایید زمان بر خواهد بود چرا که رای طلاق در دو مرحله قابل اعتراض و فرجام خواهی است.

به دلیل حساسیت موضوع قبل از هر اقدام با وکیل دادگستری در این زمینه مشورت نمایید.

اگر زوجه نیز در دادگاه حضور یابد حدود یک سال زمان لازم است

با سلام و احترام
نمیتوان زمان دقیقی در نظر گرفت و بستگی به روند پرونده دارد
موفق باشید