باید چند وقت زندان باشم تا مرخصی بگیرم؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۲۴۵ #54310922

سلام و خسته نباشید
من دو سال حبس تعزیری دارم می‌خوام خودم را معرفی کنم اتهامم انتشار تصاویر در فضای مجازی است
شاکی دارم رضایت نمی دهد
باید چند وقت زندان باشم تا مرخصی بگیرم یه پسر ۶ ساله دارم فلج است عمل جراحی ام دارد
خودمم نماز خوان و قرآن خوان هستم

خواهشا جواب بدهید ممنونم

مشاوره حقوقی کیفری
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

زمان معین و خاصی ندارد باید یک سری از ضوابط زندان را رعایت نمایید.

شرایط زیادی در آزادی مشروط مؤثر است . با توجه به حسن رفتار زندانی و همکاری هایش با مسئولین زندان و هم بندی ها و مشارکت در کارهای تربیتی و آموزشی در زندان ، مسئول زندان گزارشی تهیه و تقاضای آزادی او را می دهد درصورت موافقت زندانی آزاد می شود .
باتوجه به اینکه نماز خواندن و قرآن خواندن تاثیری در پاسخگویی همکاران ندارد ، بهتر بود پس از تخلف ثابت شده در دادگاه ، ادعای قرآن خواندن و اهل نماز بودن را در فضای مجازی نمی نمودید تا وهن به اعتقادات نشود .

مقررات را رعایت کنید در صورت حسن رفتار و نداشتن سابقه هم ممکن است مشمول تخفیف یا تبدیل یا آزادی مشروط شوید.

اگر مطابق ضوابط حسن اخلاق داشته باشید می توانید درخواست مرخصی نمایید

درود
سعی کنید حتی المقدور با وضعیت که دارید با دفتر امام جمعه یا هرمتولی خیرخواهانه صحبت کنید رضایت شکات اخذ بشه چون رفتن زندان علارغم جوانب منفی ان مشکلات عدیده ی ایجاد خواهد کرد

درود:در صورت حسن وخلق، کسب امتیاز های لازم در زندان ،همچنین گذاشتن وسیقه یا ضامن در موعد مقرر به مرخصی اعزام خواهی شد، پس از گذراندن یکسوم از مجازات ،میتوانید درخواست ازادی مشروط بدهید وپس از موافقت زندان وصدرور رای توسط دادگاه آزاد شوید،ادامه حبس به صورت تعلیقی می باشد.

سلام، در صورت داشتن حسن خلق و عدم سو سابقه کیفری می توانید پس از گذشتن یک سوم مجازات تقاضای ازادی مشروط نمایید.