ثبت مجدد پرونده به چه معنا میباشد؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۲۶,۱۵۹ #54234052

سلام وقت بخیر بعد از رای غازی محترم ۲۰ روز است که از مهلت اعتراض متهمین گذشته است و حکم انان زندان و پرداخت دیه میباشد.امروز در قسمت روند کار پرونده در سامانه خدمات الکترونیک قضایی مطالعه کردم که نوشته بود:
۱۴_نامه وارده از طرف «شخص پرونده» با موضوع «وصول لایحه» در تاریخ **/**/** واصل و به شماره************************ ثبت گردید.
۱۵_پرونده با علت طرح رسیدگی بدوی نسبت به اتهامات ایراد جرح عمدی با چاقو و تهدید و توهین به اشخاص عادی در تاریخ **/**/** مجددا ثبت گردید.
سوال من از شما عزیزان:ثبت مجدد پرونده به چه معنا میباشد؟ایا دوباره وقت رسیدگی تعیین میکنند و باید در جلسه حاضر شویم؟
ایا حکم قبلی غازی محترم منقضی شده است؟

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
ثبت مجدد پرونده، یعنی این پرونده مجددا بدلیلی تحت رسیدگی شعبه مربوطه قرار گرفته است

ثبت مجدد پرونده، یعنی این پرونده مجددا تحت رسیدگی شعبه مربوطه قرار گرفته است. وقتی این رسیدگی خاتمه یابد، قاضی مربوطه اقدام به صدور دستور، قرار یا حکم خواهد نمود و سپس کسر از آمار می‌شود؛ اما اینکه تحت چه عنوان و به چه علت این اتفاق افتاده را باید حضورا پیگیری نمایید.

حضورا مراجعه و پیگیری نمایید

با درود؛
برای اینکه موضوع کاملا برای شما مشخص شود به شعبه مربوطه مراجعه کنید و علت را جویا شوید. پاسخ شما را میدهند.
بدلیل اینکه ما جزییات پرونده شما را نمیدانیم، بجای حدس زدن به شعبه مراجعه کنید..

سلام شما به شعبه مراجعه بفرمائید و موضوع را پیگیری نمایید .ممکن است اشتباه نوشتاری در پرونده یا دلایل جدید موفق باشید

بهتره از شعبه مورد نظر پیگیری کنید

با درود شاید اشتباه یا اصلاحی رخ داده باشد، به شعبه مورد نظر مراجعه کنید