فرار از دین را میتونم ثابت کنم؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۴۲۳ #54094604

سلام من مهریه خود رو از طریق دفتر ازدواج و اسناد رسمی اج را گذاشتم ولی نامه دفتر ازدواج برای مهریه به دست زوج بخاطر جابجایی نرسده و من همون روز که نامه را دادم پست ببره همون روز هم یک برگه از دفتر ازدواج بردم اداره ثبت اسناد و زوج ۱۲ روز بعد از این اقدام من ماشینو فروخته آیا این فرار از دین میشه؟
منظور از اینکه میگید قبل از اجراییه کی میشه؟

مشاوره حقوقی مهریه
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام با توجه به توضیحات و عدم ابلاغ اجرائیه به زوج به نظر فرار از دین محقق نیست

ببینید شما از دفتر ازدواج درخواست صدور اجراییه کردید وسردفتر صدور اجراییه می نماید و ازطریق اداره اسنادواملاک رسمی به همسر شما ابلاغ می‌شود لذا درصورتی که همان اجراییه صادرشده از دفتر ازدواج به همسر شما ابلاغ نشده باشد قرار دین محسوب نمی شود
ولی درصورت ابلاغ و همچنین بعداز ابلاغ به فروش اقدام کرده باشد قرار دین محسوب میشود
وشما نیز میتوانید اثبات کنید که ابلاغ صورت گرفته و بعد ابلاغ اقدام به فروش کرده درصورت اثبات فرار دین محسوب میشود

فرار از دین قابل اثبات نیست

خیر اگر بی اطلاع بوده فرار از دین محسوب نمیشود

در صورتی که اثبات شود قبل از اجراییه بوده باشد جرم فرار از دین قابل اثبات نخواهد بود

درود بر شما، چنانچه نتوانید اطلاع زوج از اجرائیه را اثبات نمایید، فرار از دین قابل احراز نخواهد بود.

با سلام احتمالا بعد از ابلاغ اجرائیه اقدام به نقل و انتقال نموده است چون معمولا کمتر از یک هفته زمان میبرد تا ابلاغیه به آدرس وی ارسال شود. میتوانید شکایت فرار از ادای دین را مطرح نمایید.