زمین قولنامه ای چند بار خرید و فروش شده،خریدار آخر میگوید،سند را انتقال دهید،چکار باید بکنم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۳۱ #54044555

با سلام و احترام
شوهرم تقربیا ده سال پیش زمینی به شخصی فروخت شوهرم فوت شده است،این زمین نیز قولنامه بود یعنی شوهر من هم سند نداشت،مثل اینکه از طرف بنیاد مسکن بوده است، این زمین چند دست خرید و فروش شده خریدار اخر پیش من امد و گفت زمین را به نام ما کنید، دائم به من پیام می دهد و زنگ میزند من گیج شده ام من اصلا انها را نمیشناسم سوال من این است اگر از الان دیگر جوابشان را ندهم چه می شود ان ها چکار می تواند بکند چه شکایتی می تواند از من بکنند؟
با سپاس فراوان

مشاوره حقوقی ملکی
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ازالان دیگه جوابشان راندید ، چون مسئولیتی متوجه شما نیست

خریدار دست اخر میتواند علیه تمام دست های قبلی به ترتیب تا کسی که سند رسمی به نام ایشان است دعوای حقوقی الزام به انتقال سند رسمی مطرح نماید ضمن اینکه اگر از این زنجیره ایادی شخصی فوت کرده باشد باید دعوی علیه کلیه ورثه مطرح شود.
به هر روی شما تنها پاسخگوی ایشان نباید باشید و کل سلسله ایادی منتهی به دارنده سند رسمی باید در برابر ایشان ملتزم به تنظیم سند رسمی گردند.

سلام . جای نگرانی نیست ایشان فقط می تواند دادخواست الزام به تنظیم سند مطرح کند . البته صدور سند به شرطی امکان پذیر است که بنیاد مسکن همکاری کرده و مقدمات آن را انجام دهد .در غیر این صورت فقط می تواند از طریق اداره ثبت برای اخذ سند اقدام کند .

با سلام
چون زمین بصورت قولنامه ای بوده و قولنامه ای هم چند دست فروخته شده و سند ندارد.امکان تنظیم سند وجود ندارد میبایست از اداره ثبت جهت صدور سند اقدام کرد