برای تجدید نظر میتوانم بصورت غیابی از تهران تجدید نظر بزنم یا باید برم دادگاه شهر ماکو؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۲۷۰ #53913669

با سلام من رو بخاطر عبور از مرز های ممنوعه به کشور ترکیه مبلاغ ۲ ملیون جریمه کردن من در شهر تهران هستم و دادگاهی که این حکم رو داده دادگاه شهر ماکو میباشد

این پرسش خاتمه داده شده و امکان ارسال پاسخ برای آن وجود ندارد.
مشاوره حقوقی کیفری
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

از طریق دفاتر خدمات قضایی از تهران می توانید دادخواست تجدید نظر خوبش را ثبت نمایید.

درود برشما

از طریق دفاتر خدمات قضای تجدید نظر خواهی کنید

سلام.
بله میتونید تجدیدنظرخواهی را به همراه مستندات خود از طریق دفاترخدمات قضایی تهران به ماکو ارسال کنید.

هم اکنون از طریق دفاتر خدمات قضایی در شهر محل سکونت خودتان می توانید دادخواست های بدوی و تجدیدنظر و لوایح خود را به شعب دادگاه های شهرهای دیگر ایران بفرستید .

درود
در دفاتر خدمات قضایی می توانید اعتراض خود را ثبت کنید.

میتوانید به سفارت ترکیه در ایران مراجعه نمایید و دادخواست تجدیدنطر خود را تحویل دهید.

سلام، دادخواست تجدیدنظر خود را از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی تنظیم نمایید.