چگونه احقاق حق نمایم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۴۱ #53792012

با سلام بنده در اسفند ۹۶ خودروی شاسی از شخصی در نمایشگاه خریداری و مبلغ کل معامله را نقدا پرداخت نمودم که نامبرده خودرو را به عنوان قسمتی از ثمن معامله در عقد بیع ملکی تملیک نموده بودند،در زمان انعقاد معامله در نمایشگاه بصورت تماس تلفنی با مالک اصلی یا صاحب سند هم بنده و هم مدیر نمایشگاه از آنجائیکه ایشان را می شناختیم، خصوص معامله و انتقال سند تماس گرفتیم و صریحا در حضور چندین شاهد گفتند مانعی ندارد تا ۷ ماه بعد هر وقت به مالک سند گفتیم که انتقال سند را انجام دهد به دلایلی و اینکه پلاک من نزد شما مانعی ندارد طفره میرفتند پس از ۷ ماه که خودرو افزایش قیمت زیادی پیدا کرد ابتدا نسبت به توقیف پلاک و سپس با دعوی ابطال معامله ملک اقدام نموده و در الزام به تنظیم سند نیز دادگاه قرار اناطه و تعیین تکلیف ابطال از درخواست بنده جلو گیری نموده اند و خودرو نیز همچنان توقیف میباشد، حال از شما تقاضای راهنمائی جهت احقاق حق را خواستارم با توجه به اینکه تمامی حاضرین در زمان معامله خودرو حاضر به حضور در دادگاه و دادن شهادت مبنی بر اجازه خود صاحب سند هستند. ممنون

مشاوره حقوقی الزام به تنظیم سند رسمی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما با اثبات انعقاد قرارداد بیع، می توانید درخواست الزام به تنظیم سند کنید

دقیقا این قسمت سوالتان را متوجه نشدم که چرا دادگاه الزام به تنظیم سند شما را قبول نکرده
احتمالا نتوانسته اید اصل وقوع بیع را ثابت کنید

بسمه تعالی : برادر بزرگوار : اگر امکان داره کمی با تامل و شرح مشخص تری ، توضیح بدید میتوانم کمک کنم اما بدلیل چند شبهه وایراد در توضیحات فعلا از دادن پاسخ معذورم.