استناد به اعتبار امر مختومه ادعایی خوانده در دفاع موثر است؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۰۴ #53753850

از شرکتی با عنوان "شرکت فلان با مدیریت فلان" در شورا شرح دادخواست شد و غیابی حکم به ضرر خوانده صادر شد. در اجرای احکام مشخص شد نام حقوقی ثبتی شرکت چیز دیگری است و آگهی روزنامه تصفیه هم زده اند ولی روزنامه ختم تصفیه ندارد. قاضی اجرای احکام وقتی دید شرکتی مالی برای تصرف ندارند حکم جلب مدیر عامل را نداد و گفتند بایستی خواندگان را جداگانه ذکر می کردید. یعنی مینوشتید شرکت فلان و مدیر عامل فلان شرکت تا بتوان شخص را جلب کرد و چون غیابی است و شخص نیامده و خواندگان را منفصل نیاوردید نمی شود مدیرعامل را جلب کرد. قاضی صادر کننده رای شورا و قاضی اجرا هر دو گفتند راهی ندارید که مجدد دادخواست بدهید چون به شکل صحیحی مطرح نشده است. کار انجام شد مجدد خوانده نیامد ولی دفاعیه از دفاتر خدمات ارسال کرد که شما پیش تر شکایت را به نام شرکت فلان با همان کیفیت مطرح کرده اید حالا به نام من طرح شده و به استناد قانون و اعتبار امر مختومه باید پرونده بسته شود و دفاعیات و توضیحات دیگری که اصلا موضوع بحث نیست آورده است. ضمنا نوشته بخاطر کرونا حاضر نمیشوم و این دفاعیه من است و چیزی را قبول ندارم. در حالی که در پیوست دفاعیه اقرار نموده طرف مورد معامله شرکت بوده و با همان نام معامله کرده و در عین حال از طرفی در هیچ جلسه حاضر نمیشود که مبادا به واسطه معرفی به شعبه معرف و مسئول شرکت حضورا خطاب شده و اجرایی جلب برای او صادر شود. آیا حالا که با دفاعیه عملا اقرار نموده می تواند به استناد امر مختومه پرونده بسته شود و بدهکار کان لم یکن تلقی شود!؟ حال که دادخواست قبلی ناقص بوده و نام شخص مدیرعامل مجزا نیامده می تواند به این امر موفق شود؟ چون بالاخره طبق اقرار دفاعیه یا باید به عنوان مدیرعامل و مسئول تصفیه حکم قبلی را بپذیرد و اجرای جلب صادر شود و یا اینکه طبق دادخواست جدید پاسخ گوی شرکت باشد به عنوان (معامله کننده مدیر عامل مسئول تصفیه). از اساتید با تجربه کمک می خواهیم

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صو رت وحدت موضوع و طرفین دعوا به عنوان اعتبار امر مختومه بوده لذا دعوا رد خواهد شد

بله اگر در ماهیت دعوا رسیدگی و حکم صادر شده باشد
وحدت موضوع وطرفین دعوا موجب میشه از اعتبار امر مختومه باشد

با درود
خیر دفاع موثری نخواهد بود

درود
اگر در ماهیت رسیدگی و حکم صادر شده باشد وحدت موضوع و طرفین وجود داشته باشد اعتبار امر مختوم دارد.

خیر نمی تواند تحت عنوان اعتبار امر مختومه دعوای شما را رد کند.