چگونگی صدور رای در مرکز داوری اتاق تعاون را لطفا توضیح دهید؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱,۱۳۳ #53708469

با سلام تعاونی مسکن چند نفری را از یک پروژه حذف نموده است یکی از اعضای تعاونی مسکن دادخواستی به طرفیت تعاونی مسکن به مرکز داوری اتاق تعاون تقدیم نموده است جلسه رسیدگی یکبار تشکیل شده و مقرر بوده که تعاونی مسکن اسناد و مدارک ملک از جمله مبایعه نامه و تعداد اعضای پروژه و غیره را به مرکز داوری ارسال نماید . توی این پروژه هر که خواسته اند در پروژه سهیم کرده اند چون مدرک نتوانسته ارائه دهد تا کنون دوبار تعیین وقت جلسه شده که هربار بعلت نیامدن یکی از مسئولین تعاونی به تعویق افتاده است و مسئولین تعاونی دنبال وقت تلف کردن هستند اگر در جلسه چهارم که از قول مسئول مرکز داوری، آخرین جلسه هست و نهایتا قرار هست رای را صادر کند مسئولین تعاونی نیامدند آیا رای به نفع عضو شاکی صادر می شود یا نه رایی که از سوی مرکز داوری اتاق تعاون صادر می شود آیا قطعی است و چقدر ضمانت اجرایی دارد؟ اگر قطعی نیست در کجا قطعی می شود

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام

درخواست اجرای رای داور مستلزم تقدیم دادخواست و ابطال تمبر و پرداخت هزینه دادرسی نمی باشد ولی رویه قضایی برخلاف این نظر، قائل است به اینکه اجرای رای داور نیازمند تقدیم دادخواست و پرداخت هزینه دادرسی می باشد.

(در حال حاضر درخواست ابلاغ رای داوری از طریق دفاتر الکترونیک قضایی بدوا ثبت و سپس دادگاه مربوطه جهت ارجاع به شعبه ارسال می گردد)

۳- دادگاه با وجود شرایط ذیل، دستور اجرای رای داور را صادر می نماید:
۱-۳- پس از ملاحظه اسناد و مدارک داوری.

۲-۳- پس از احراز صلاحیت داور برای داوری.

۳-۳- پس از تشخیص موضوع داوری.

۴-۳- پس از آنکه رای صادره داور را با موضوع داوری منطبق بداند.

۵-۳- پس از آنکه اطمینان حاصل کند صدور رای داور در مدت داوری و در حدود صلاحیت داور، می باشد.

۶-۳- پس از آنکه احراز کند رای داور، خلاف قوانین موجد حق نیست.

۷-۳- پس از آنکه احراز کند ابلاغ رای داور در فرجه قانونی و با رعایت مقررات مربوط به ابلاغ رای داوری، انجام پذیرفته است.