راهی مونده ماشینم رو پس بگیرم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۵۱ #53678833

با سلام
من در خصوص ماشینم که توقیف شده بود
اعتراض ثالث اجرایی گذاشتم
ولی متاسفانه حکم اعتراض من رو باطل کرد به این صورت
در خصوص دعوی آقای ....به طرفیت ۱ -اقای فلان...۲ -اقای فلان....-۳ اقای فلان.... به خواسته اعتراض ثالث اجرایی مبنی بر توقیف خودرو سمند ۶۶ م ... ایران ..‌ با خسارات دادرسی دادگاه دعوی را وارد نمی داند زیرا اقدام به توقیف خودرو مربوط به محکوم علیه این شعبه ( خوانده ۲ ( در سامانه راهور انجام گرفته است و صرف مبایعه نامه عادی خواهان در برابر اسناد رسمی ( خوانده ۲ ( که در مالکیت محکوم علیه خودرو را ثابت می نماید قابلیت استناد ندارد و از طرفی مبایعه نامه عادی ارائه شده (
صفحه ۲۴ پرونده ) فی مابین خواهان با مالک خودرو نیست ( خواهان با خوانده ۳ است ) و دلیلی مبنی بر انتقال خودرو از خوانده ۲ به خوانده ۳ ارائه نشده است لذا سلسله انتقال حسب سند عادی هم محرز نیست بنابراین با رد اعتراض مطروحه و به استناد مواد ۲ و ۱۹۷ از قانون آیین دادرسی دادگاه های عمومی و انقالب در امور مدنی مبادرت به صدور حکم بر بطالن دعوی خواهان می نماید این حکم حضوری و ظرف بیست روز از تاریخ ابالغ قابل تجدیدنظر در نزد محاکم محترم قابل اعتراض است.....
الان خواهش میکنم یه راه حل بدین که باید چیکار بکنم

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و احترام
راهی جز تجدید نظر خواهی ندارید
در مرحله ی تجدید نظر با تنظیم یک لایحه ی دفاعیه ی مناسب سعی در اثبات مالکیت خود کنید