آیا تماس من با این شماره ها،جرم محسوب میشود و هر دو طرف تحت پیگرد قانونی قرار خواهند گرفت؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۷,۳۶۸ #53648233

با سلام
مدت زیادی است که در اینستاگرام اکانت های زیادی هست که شماره هایی رو اعلام می کنند و از مردم میخواهند برای داشتن رابطه جنسی، تلفنی با آن شماره تماس بگیرند.
حال سوال بنده اینه که اگر مشتری یا مشتریانی با این شماره ها تماس بگیرند و در قبال پرداخت پول به حساب آن فرد، سکس تلفنی ۵- ۱۰ دقیقه ای داشته باشند، در صورتی که آن خانم دستگیر شود، مشتریانی که با ایشان تماس گرفته اند و پول به حساب او واریز کرده و رابطه تلفنی برقرار کرده اند، هم مجرم محسوب می شوند و حتما پیگیری و بازخواستشان می کنند؟

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

احتمال دارد که اگر قاضی بخواهد میتواند افراد را تحت تعقیب قرار دهد ولیکن اصولا چنین نمیشود و دستگیری همین خانم کفایت میکند برای جلوگیری از رخ دادن این جرایم .

اصل مجرم بودن که محرز است و شکی در آن نیست و اگر پیگیر شوند مجازات دارد
اما معمولا درا ین موارد پیگیری صورت نمی گیرد و نگرانی وجود ندارد

سلام . در صورتی که ارتباط تلفنی سکسی احراز شود ممکن است شخص با عنوان ایجاد رابطه نامشروع تحت تعقیب قرار داده شود .

بستگی به نظر دادگاه دارد توصیه میشود از این کار خودداری کنید چون ممکن است بعضی از این خانوما متاهل باشند و شما به جرم رابطه نامشروع محکوم شوید اگر خواستید رابطه ای در قالب صیغه موقت با اثبات بی همسر بودن ان خانوم بدون اشکال میباشد

با توجه ب محتوای پیام و مدراک لازم بطور معمول رابط نامشروع مادون زنا با مجازات شلاق قابل اثبات است

عموما بادستگیری این خانم ، سراغ کسانی که بااین خانم‌تماس گرفته ، نمی روند