این پیام ابلاغیه معنی اش چیه؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۲۶۸ #53574519

من در تاریخ ۹۹/۱۰/۱۵ وقت رسیدگی داشتم که پیام اومده امروز
درمورد پرونده شماره در شعبه فلان رای صادر شد این پیام با تاخیر ارسال شده است در صورتی که اصلا وقت جهت رسیدگی یا اخذ توضیعع من نشده و ابلاغیه هم به وقتش ۱ ماه مونده و در پیگیری روند پرونده هم اخرش نوشته ابلاغیه جهت حضور صادر شد بااحترام

مشاوره حقوقی کیفری
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

از طریق سامانه ثنا بررسی کنید در صورت عدم نتیجه موضوع را به صورت حضوری از شعبه پیگیری کنید

با درود پرسشگر محترم
به زودی رای در سامانه برای شما قابل رویت خواهد بود.
جهت اطلاع بیشتر میتوانید به شعبه مورد نظر مراجعه کنید

احتمالا اختلال در سیستم اطلاع رسانی رخ‌داده موضوع را از شعبه جویا شوید

با سلام
به نظر دادنامه به شما در سامانه ثنا ابلاغ گردیده است با مراجعه به ثنا، دادنامه را پرینت بگیرید

بهتره از دفتر شعبه موضوع را جویا شوید

سلام و درود
در صورت داشتن کاربری ثنا به سامانه ابلاغ الکترونیک قضایی مراجعه و رای را مشاهده نمایید در غیر اینصورت به دفاتر خدمات الکترونیک قضایی مراجعه نمایید
موفق و موید باشید

درود
به سامانه ثنا مراجعه کنید همچنین حضوری از شعبه نیز می توانید پیگیری کنید