اکانت اینستاگرام که حذف شده؛ قابل پیگیری هست؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۳۴۲ #53556912

سلام‌
من یه پیج ‌فیک ‌داشتم عکس‌ کسی گذاشتم تو پروفایل بعد اون فهمید ‌به ‌من پیام ‌داد پلیس فتا پیگیری میکنم پیدات میکنم از این حرفا
اکانت درجا دلیت کردم ایا میتونه پیدا کنه؟

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورتی که از قبل شناسایی نشده باشد قابل پیگیری نیست

با سلام
با حذف اکانت امکان پیگیری و شناسایی فرد بسیار ضعیف خواهد بود

سلام وقت بخیر
در صورتیکه که شما از هویت حقیقی یا حقوقی شخصی بدون آگاهی و رضایت استفاده کرده باشید؛چه اینکه نفعی برای شما داشته یا نداشته باشد حق شکایت برای طرف مقابلتون محفوظ هست ولی در مورد رسیدگی فنی که به شکایت ترتیب اثر داده بشه یا نه تصمیم گیری به عهده پلیس فتا خواهد بود.

با سلام..
در صورتیکه قبل از دیلت اکانت، اسکرین شات تهیه نموده و یا دلآل دیگری مبنی بر آن در دست داشته باشد به شرط اثبات اصالت آن مدارک، امکان پیگیری وجود دارد..
ولی در صورتیکه بعد از دیلیت اکانت اقدام نموده باشد، امکان پیگیری موضوع وجود نخواهد داشت..
موفق باشید..

باسلام درصورتی که اکانت راحذف نموده باشید و ازقبل شناسایی نشده باشید شکایت ایشان راه به جایی نخواهد برد.

بستگی ب زمان شروع برای اقدام و پیگیری ایشون داره اگر بعد از حذف کردن اکانت شما اقدام ب پیگیری کنه احتمالا ب جایی نخواهد رسید

سلام اگر قبل از دیلیت اکانت تامین دلیل الکترونیک گرفته باشه امکان پیگیری هست