آیا می توانم برای ارائه مستندات بیشتر در آنجا حضور پیدا کنم؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۳۱۱ #53544101

سلام پرونده به دیوان عالی کشور ارجاع شده آیا می توانم برای ارائه مستندات بیشتر در آنجا حضور پیدا کنم.به دلیل نقطه های ریزی که در پرونده ام که شاید متوجه نشوند و بنده جوانی بیگناه مجازات شوم؟؟؟

مشاوره حقوقی کیفری
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

متاسفانه این درخواست شما امکانپذیر نمی باشد

سلام و ارادت
معمولا رسیدگی غیر حضوری است مگر اینکه با پافشاری بتوانید قاضی را ملاقات نمایید .

سلام و عرض ادب خیر متاسفانه مگر اینکه مرجع قضایی با ارسال ابلاغیه از شما راسا تقاضای حضور نمایند .

با سلام
دیوان عالی کشور ایرادات مطروحه در لایحه فرجام خواه را بررسی و اگر ایراد را وارد بداند رای را نقض یا ابرام مینماید و اینکار بدون حضور طرفین صورت میگیرد.

با سلام
رسیدگی در دیوان اصولا بدون حضور اصحاب دعوی می باشد ، مگر اینکه بنا به تشخیص دیوان ، حضور اصحاب دعوی لازم باشد .

با درود
رسیدگی اصولا غیر حضوری است.

درود
اگر نیاز باشد شما را دعوت می کنند.