با این وضعیت آیا با دادخواست اعتراض به تجدید نظر رسیدگی خواهد شد؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۱۹۶ #53539277

سلام. فراموش کردم در جلسه اعسار تعدیل تقسیط مهریه حاضر شوم لیکن شعبه رسیدگی کننده طی رای حکم به ابطال دادخواست اعسار تقسیط صادر کرده است حال با این وضعیت آیا با دادخواست اعتراض به تجدید نظر رسیدگی خواهد شد یا نه

مشاوره حقوقی اعسار از پرداخت مهریه
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
تجدیدنظر خواهی نمایید احتمال پذیرش است

با درود..
هر چنـد که جنابعالی حق تجدیدنظرخواهی از رای صادره را وفق قانون و مقررات دارا می باشـید، ولی بنظر نمی رسد که اعتراضتان نتیحه بخش باشـد، بدین منظکر پیشنهاد می گردد بجای اعتراض، یک دادخواست مجدد تعـدیل، مطرح نمایید..

دادگاه تجدیدنظر قطعا و مطمئنا رای بدوی را تایید میکند چون دادگاه بدوی به دلیل عدم حضور شهود و عدم ارائه اصول اسناد و دفاع شما اقدام به رد دعوی تعدیل نموده است . توصیه میشود به جای تجدیدنظرخواهی ، دادخواست مجدد بدهید .

با درود ممکن است مورد پذیرش قرار گیرد، ولی قاعدتا خیر.

با سلام به احتمال زیاد رای قبلی تایید میشود.

با سلام . اگر از ابتدا دادخواست اعسار بدهید برایتان بهتر است .

درود بر شما، شما اعتراض کنید، ممکن است پذیرفته شود.