شکایت رفع تصرف عدوانی از معبر عمومی وفق ماده ۶۹۰ قانون مجازات اسلامی ۷۵ به نتیجه میرسد؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۳۸۳ #53431212

با سلام آیا معبری که بالای ۲۰ سال است که توسط افرادی هیات امنای مسجد به صورت غیرقانونی تصرف و دیوارکشی شده است و در حال حاضر آن افراد از رفع انسداد هم ممانعت میکنند ، شهرداری هم اقدامی در جهت رفع انسداد نمیکند بنده میتوانم با استناد به سند ثبتی و ماده ۶۹۰ قانون مجازت اسلامی ۷۵ از آن افراد و شهرداری ، شکایت کیفری رفع تصرف عدوانی کنم؟! به نتیجه میرسد؟!
با تشکر

مشاوره حقوقی کیفری
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اقدم نمایید ولی نظر نهایی با دارس محترم میباشد

سلام و درود
در خصوص معابر عمومی سند معنا ندارد
ابتدا از طریق شهرداری اقدام نمایید
موفق و موید باشید

سلام . شخصی که ذینفع است می‌تواند اقدام نماید
فرمودین معبر عمومی! پس منظور تون از سند ثبتی چیه؟!

درصورتی که سد معبر است و مزاحمت دارد ابتدا از طریق شهرداری و سپس با استشهاد محلی ، از طریق محاکم قضایی صالح رفع مزاحمت میتوانید اقدام نمایید

با درود
اولا به زعم حقیر به لحاظ مرور زمان وصف کیفری زایل شده است.
دوما، شما اگر ذی سمت و ذی نفع باشید میتوانید طرح دعوای حقوقی نمایید.

شما نماینده شهرداری نیستید اقدام کنید

بله می توانید اقدام نمایید بسته به نظر دادگاه

سلام . امکان شکایت وجود دارد اما دلایل و مدارک شما باید موجه باشد