برادرم فراری شده، این حقو دارن که به همین راحتی، بدون هیچ دلیل و مدرکی پدرم را مصوب فرار کردنش بدانند؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۶۳۲ #53393751

با سلام و احترام
پدرم یک فرهنگی بازنشسته که بخاطر پسرش رفته بود کلانتری. برادرم خودشو معرفی کرده بود. اما وقتی پدرم اونجا بود، برادرم که کنارش نشسته بود از کلانتری خارج و فراری شده. مامور کلانتری زبانی گفته که شما پسرت رو فراری دادی. در صورتیکه خودش اقدام به خروج کرده و پدرم فراریش نداده. آیا میتونه مشکلی برای پدرم ایجاد کنه با توجه به اینکه زبانی این حرفو زده. امروز هم اومده بود در منزل اما درو باز نکردن.آیا برای همون حرف زبانی و فشار آوردن به خانواده ما اومده بودن یعنی شکایت پدرم رو کرده بوده اون مامور؟
یعنی این حقو دارن که به همین راحتی چنین جرمی رو به پدرم نسبت بدن، بدون هیچ دلیل و مدرکی؟

مشاوره حقوقی کیفری
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر اتهامی متوجه پدرتان نیست و نمیتوانند علیه پدرتان کاری انجام دهند .

سلام. به همون دلیلی که خودتون گفتین یعنی فشار آوردن به پدرتون شاید شکایت کنن. ولی بدون مدرک و دلیل به جایی نخواهند رسید. شما در صورتیکه شکایت کردند، فراری دادن رو انکار کنید.