قانونا میتوانم نگذارم دختر چهار ساله ام به خانه خاله و دایی و مادربزرگش برود؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۳۴ #53369155

سلام نمیخواهم دختر چهار ساله ام به خانه خاله دایی و مادربزگش ایا این حق را دارم

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام.اگر رفتن به انجا به مصلحت طفل نیست بله .

به مهر
بصورت کلی حضانت طفل تا ۷ سالگی با مادر است

عرض سلام و ادب.سوال شما مقداری مبهم است.آیا شما با همسر خود زندگی می کنید یا جدا هستید؟در صورت جدایی حضانت دختر شما با چه کسی است؟
تنها در صورتی که جدا هستید و حضانت با همسر شماست جلوگیری از این رفت و آمد مقداری مشکل است.باید در دادگاه ضرر و زیان معقولی که از این رفت و آمد متوجه فرزند شما می شود را اثبات کنید.اما در سایر جهات مشکلی برای این ممانعت پیش روی شما نیست.