ابلاغیه اومده که طی ۹۰ روز اقدام کنم؛ اگر نرم چه اتفاقی میفته؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۲۳۰ #53237506

یعنی شکایت مطروحه رو پیگیری نکنم دردسری میتونه داشته باشه برام

مشاوره حقوقی کیفری
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
اگر علیه شما شکایت شده باشد و مراجعه نکنید جلب می شود ولی اگر شما شاکی باشید و پیگیری نکنید معمولا منع تعقیب صادر می شود.

سلام و درود، در صورتی که شاکی باشید با عدم پیگیری منجر به صدور قرار‌منع تعقیب متهم خواهد شد، و اما اگر متشاکی باشید بدون دفاعیات شما پرونده در جریان ‌بوده و قطعا عواقب خواهد داشت؛ آرزوی عاقبت بخیری.

اگر شما شاکی هستید، و مراجعه نکنید منع تعقیب صادر میشه

باسلام سوال شما روشن نبوده اگر شاکی باشید قرار منع تعقیب صادرخواهد شد اما اگر متهم هستید ممکن است جلب شوید.

اگر شاکی باشید و پیگیری نکنید قرارمنع تعقیب صادر و شکایت شما رد میشود

متاسفانه توضیحات شما از حیث این که شاکی هستید یا متهم و عنوان شکایت چیست، ناکافی و مبهم است. ضمنا اعطای مهلت نود روزه به نظر بنده کمی عجیب و غیر معمول می رسد. به هر تقدیر اگر به عنوان شاکی ظرف مهلت مقرر حضور نیافته و پیگیری نکنید، ممکن است موجب صدور قرار منع تعقیب شود و اگر به عنوان متهم احضار شده و حضور نیابید، ممکن است دستور جلب شما صادر گردد.

دردسری ایجاد نخواهد شد و در پرونده رسیدگی قرار منع تعقیب متهم صادر میشود