می تواند از طرف دیگر درخواست تنظیم سند برای فروش خانه نماید؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۹۶ #53216150

سلام
در صورتی که بخشی از ملک بصورت شراکتی هر طرف یک سند داشته باشد و یکی از طرفین بصورت وکالت فروش حق خود را بفروشد می تواند از طرف دیگر درخواست تنظیم سند برای فروش خانه نماید؟
یا ابتدا باید حق و حقوق طرف اول را دهد تا بتواند حق خود را فروش کند؟ لطفا راهنمایی دقیق کنید.

مشاوره حقوقی الزام به تنظیم سند رسمی
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام.با توجه به اینکه شریک سهم خود را فروخته است شما میتوانید ازام فروشنده را به تنظیمسند نسبت به سهم خود را بنمایید.

سلام
سوال شما ابهام دارد
اما چنانچه شما با شخص دیگری در یک مال شریک هستید و سند به نام طرف مقابل شما است یعنی به نام شریک شما است و شما وکالت در فروش سهم خود را داشته باشید و آن را فروخته باشید خریدار می‌تواند علیه کسی که سند به نام وی می‌باشد دادخواست الزام به انتقال رسمی تقدیم نماید

سلام
فروش مال مشاع زمانی صحیح که شخص حق خود را بفروشد نه نیاز به اجازه است و چیز دیگری
ولی به شرطی که فروش مال مشاع اختصاص پیدا کرده باشد یعنی سند تفکیک شده باشد و سهم شخص مشخص باشد