این سند جعلی است یا معارض؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۰۰ #53159561

سند مالکیت ششدانگ یک ملک در سال ۱۳۳۹ بنام دو شخص الف و ب بالسویه ثبت و دو جلد سند مالکیت سه دانگی صادر شده در دفتر املاک شماره ----------- و صفحه ۵ و ۱۰ ثبت و صادر شده سپس مع الواسطه به شخص پ ششدانگ منتقل میشود و شخص پ فوت میکند و وراث ایشان ابتدا سه دانگ را به برادر بنده منتقل میکنند ( سند سه دانگی که بنام شخص الف و در صفحه ۵ ثبت شده ) و برادرم تقاصای صدور سند مالکیت داده و سند سه دانگی که در دفتر ۱۳۷۰ صفحه ۷۰ صادد و تسلیم ایشان شد سپس بنده اقدام به خرید سه دانگ الباقی از وراث کردم و آنها سند مالکیت سه دانگی که بنام شخص ب صادر شده بود و در صفحه ۱۰ ثبت اولیه بود را منتقل و بنده آن سند قدیمی را هنوز در دست دارم و بعد از مدتی سند مالکیت جدیدی را برادرم آورد به بنده داد و گفت اینم سند جدید تو و سند را گرفتم و کلیه مشخصات سند همان سند سه دانگی اولی هست که بنام برادرم منتقل شد و در صفحه ۵ دفتر ۱۸۵ بنام شخص الف ثبت شده بود بنام من صادر شده و اکنون برادرم که سند سه دانگی مالکیت بنامش است و بنده نیز دو جلد سند سه دانگی که یکی از آنها سند مالکیت جدیدی که بنامم صادر شده و دیگری سند سه دانگی شاهنشاهی که در دفترخانه وراث بنام بنده منتقل کردند و دست خودم میباشد و اکنون مانده ام چه باید کرد یعنی من دو جلد سند سه دانگی و برادرم نیز یکجلد سند سه دانگی از همان ملک و با اینحساب میشود ۹ دانگ و نمیدانم تکلیف چیست و از ایت قضیه ۲۰ سال میگذرد و آیا جرم نیست اگر الان اطلاع دهیم و تکلیف چیست

مشاوره حقوقی الزام به تنظیم سند رسمی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

این سندها اگر از راه قانونی صادر شده باشد نه جعلی است و نه معارض . احتمال دارد برادرتان با اعلام مفقودی و یا مطالبی از این قبیل سند جدیدی دریافت نموده باشد . بهتر است با مراجعه به اداره ثبت و پیگیری موضوع ، سند قدیمی را تحویل دهید تا خیالتان راحت شود .

سلام
این موضوع قطعا مصداق جعل نیست. چنانچه سه جلد سند مذکور را ملاحظه نمایم، علت را دریافته و راهکار ارائه خواهم نمود.