کدام حکم منفعت مالی بیشتری برای خانم دارد؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۱۷۱ #53116832

سلام وقتتون بخیر
یه سوالی داشتم خدمتتون
من مهریه ام رو اجرا گذاشتم ولی هنوز کلاسه صادر نشده و در حال پیگیری هستم همسرم خودش دادخواست طلاق داده الان سوالم اینه اگه من مهریم رو اجرا بذارم باتوجه به اینکه همسرم هیچ مالی نداره یک چهارم حقوقش بهم تعلق میگیره که یه چیزی در حدود ماهانه ۹۰۰ تومن میشه
الان در دادگاه ایشون میخوان حکم اعسار بدن از نظر شما وکلای عزیز ممکنه حکم اعسار ایشون طوری بشه که از این ماهی ۹۰۰ تومنه یعنی یک چهارم حقوقش هم کمتر باشه؟
میخوام بدونم مرد تا هر میزان که بتونه میتونه پرداخت مهریه رو درخواست تعدیل بده یا یه کفی برای پرداخت مهریه وجود داره که نمیتونه از اون کف پایینتر بیاد؟
ممنون میشم دقیق بنده رو راهنمایی کنید نمیدونم کدومش درسته

مشاوره حقوقی مهریه
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

البته تعیین تقسیط مهریه قاضی به حقوق ودرآمدزوج توجه میکنه

درود
اقساط با توجه به در آمد مرد تعیین می شود.

با سلام
درخواست تعدیل اعتبار امر مختومه را ندارد و در هر زمان میتواند درخواست تعدیل کند .

پرداخت مهریه به صورت اقساط با توجه به اوضاع مالی همسر با پذیرش اعسار قابل تقسیط خواهد بود

با درود..
در اینخصوص اتخاذ تصمیم در خصوص نحوه اعسار و تقسیط میزان بستگی به وضیعت مالی و میڗان درآمد و معیشت متقاضی اعسار بستگی دارد و در هر حالنی اصولا یک چهارم از حقوص ایشان قابل توقیف بوده و برای مابقی به نحو مقتضی حکم تقسیط صادر خواهد شد..

در پرداخت مهریه به وضعیت مالی و فرزند و مستاجرین بودن و غیره وضعیت مرد مورد بررسی قرار می گیرد و سپس حکم به تقسیط مهریه و اعسار صادر می شود

درود بر شما، بایستی دید بعد از احراز اعسار ایشان، نظر قاضی در خصوص پرداخت اقساط چگونه خواهد بود، لکن میتوانید به جای تقسیط درخواست کسر از حقوق نمایید.