تهدید به پخش عکس خصوصی کرده است، چطور شکایت نماییم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۴۶۰ #52982884

سلام
یه خانمی یه عکس خصوصی به یه اقا داده که با هم دوست بودن تو این عکس نصف چهرش پیداست.
حالا که روابطشون به هم خورده اون اقا با یه اکانت فیک و یه خانم دیگه که با اون اقا دوسته با اکانت اصلیش ایشونو تهدید به پخش اون عکس کرده. از جفتشم اسکرین شات گرفته.
حالا میخوام بدونم میشه شکایت کرد؟ اصلا میتونه شکایت به جایی برسه؟ اگر به جایی نمیرسه اصلا شکایت نکنه چون خیلی میترسه خونوادش بفهمن
اگر میشه شکایت کرد این خانم اصلا نمیخواد خونوادش بفهمن شدنیه؟

مشاوره حقوقی تهدید
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

براساس ماده ۶۹۹ قانون مجازات اسلامی و ماده ۱۷ قانون جرایم رایانه ای عمل وی جرم محسوب می شود

به دفتر خدمات الکترونیک قضایی مراجعه و به اتهام تهدید علیه ایشان اقامه دعوا کنید.