چطور بخاطر فریب و ازاله بکارت از او شکایت کنم؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۲۶۲ #52870055

سلام خسته نباشین ببخشید من ۵ ماه پیش با یه اقایی اشنا شدم و رابطه داشتیم و من متوجه شدم ازاله بکارت صورت گرفته و رابطه برقرار کردیم و الان به مشکل خوردم و نمیدونم چیکار باید بکنم میخاستم اگه میشه بهم کمک کنید چون یه دفعه هم بخاطر این موضوع خودکشی کردم و اون اقا میخاد ول کنه بره

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
چنانچه با فریب و اغفال این امر صورت گرفته در حکم زنای به عنف می باشد و علاوه بر مهر المثل و ارش البکاره ، مجازات کیفری نیز برای ایشان خواهد داشت . البته بار اثبات این موضوع که رضایتی در هنگام رابطه نداشته اید و فریب خورده اید با شماست .

با توجه به عدم اکراه از سوی شما در نزدیکی با وی نمیتوانید شکایت کنید صرفا مهر المثل به شما تعلق خواهد گرفت

ارش البکاره زمانی به دختر تعلق میگیرد که رابطه ی جنسی بدون رضایت او انجام گرفته باشد. در صورت شکایت هردو به ارتکاب رابطه نامشروع محکوم می گردید.

چنانچه با میل خود رابطه داشته اید شکایت منتفی است

باسلام
در صورتی که به میل شما بوده جرم زنا صورت گرفته است
ولی اگر به اجبار و اکراه صورت گرفته است میتوانید شکایتی بر این مبنی علیه شخص تنظیم نمایید

درود بر شما، چنانچه ازاله بکارت با اجبار و اکراه از بین رفته باشد، میتوانید از ایشان شکایت کنید، در غیراینصورت جرم زنا در خصوص هردوی شما به محقق شده و هردو از این جهت مشمول حد جلد(شلاق) خواهید شد.

مطابق با قانون، در صورتی که رضایت زن در انجام رابطه نامشروع وجود داشته باشد میتوان بیان نمود که در اینصورت خودش هم مجرم بوده و نمیتواند بخاطر ضرری که به او وارد شده است، جبران خسارت بخواهد بنابراین زن مستحق مهرالمثل و ارش البکاره نیست.