جرم تهدید به قتل چیست؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۴,۵۲۴ #52827439

و آیا با گذشت شاکی از بین میرود یعنی قابل گذشت است؟

مشاوره حقوقی تهدید
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
ضمن تایید فرمایشات کارشناسان محترم، بله از جرایم قابل گذشت تلقی می شود.
موید باشید

هر گاه کسی دیگری را به هر نحو تهدید به قتل یا ضررهای نفسی یا شرفی یا مالی و یا به افشای سری نسبت به خود یا بستگان او نماید، اعم از این که به این واسطه تقاضای وجه یا مال یا تقاضای انجام امر یا ترک فعلی را نموده یا ننموده باشد به مجازات شلاق تا (۷۴) ضربه یا زندان از دو ماه تا دو سال محکوم‌خواهد شد.

با سلام
به استناد ماده ۱۰۴ق.م.ا
جرم موضوع ماده ۶۶۹ق.م.ا (تهدید) با مجازات شلاق تعزیری تا ۷۴ضربه یا حبس از دوماه تا دو سال

قابل گذشت می باشد

با سلام
به استناد ماده ۱۰۴ق.م.ا
جرم موضوع ماده ۶۶۹ق.م.ا (تهدید) با مجازات شلاق تعزیری تا ۷۴ضربه یا حبس از دوماه تا دو سال

قابل گذشت می باشد

ماده ۶۶۸ بخش تعزیرات حبس از سه ماه تا دو سال وتا ۷۴ ضربه شلاق در صورت اثبات دارد

ماده ۶۶۹ قانون مجازات اسلامی:

هر گاه کسی دیگری را به هر نحو تهدید به قتل یا ضررهای نفسی یا شرفی یا مالی و یا به افشای سری نسبت به خود یا بستگان او نماید، اعم از این که به این واسطه تقاضای وجه یا مال یا تقاضای انجام امر یا ترک فعلی را نموده یا ننموده باشد به مجازات شلاق تا (۷۴) ضربه یا زندان از دو ماه تا دو سال محکوم‌خواهد شد.