باتوجه به اینکه در سایت پلیس فتا چک کردم و آدرس شرکت را آورد، آیا میشه اعتماد کرد و مشخصات را داد یا خیر؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۰۴ #52800992

با سلام.
یک شرکت برای استخدام کار آنلاین (تایپ، ترجمه، و ...) ابتدا مبلغ ۳۹ تومان دریافت میکند و بعد برای تکمیل ثبت نام اسم و فامیل، کد ملی، رشته تحصیلی، تاریخ تولد و شماره موبایل و شماره کارت برای واریز حقوق میخواهد که به ادمین تلگرامشون ارسال کنیم.

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

صرف اینکه درسایت پلیس فتا وجود داشتندافتماد نکن بیشتر بررسی کنید

بادرود احتمال سواستفاده وکلاهبرداری دراین موارد زیاد است برای جلوگیری از مشکلات آینده بیشتر تحقیق کن

سلام
قابل اعتماد نیست

با سلام و احترام در صورتی که سایت دارای نماد اعتماد الکترونیکی معتبر و مجوز های لازم بوده مشکلی وجود ندارد در صورتی که نماد اعتماد الکترونیکی وجود نداشت به نظر بنده به هیچ عنوان اعتماد نکنید.
-نماد های الکترونیکی قانونا در سمت راست سایت یا در پایین سایت قسمت فوتر سایت میبایست درج گردد اگر محل فعالیت در تهران قرار دارد؛ فعالیت های فروشگاه های اینترنتی در تهران نیازمند مجوز های خاص است به این نکته دقت فرمایید.
موفق باشید.

متاسفانه خیلی جرائم مربوط به کلاهبرداری اینترنتی رخ می دهد شما بادقت بیشتر نسبت بررسی نماد آن شرکت و سایت متعلق آن اقدام کنید سپس مراحل بعدی را انجام دهید

درود
بهتر است بیشتر جستجو کنید و حتما نماد اعتماد داشته باشد و محل ثبت آن را نیز پیدا کنید.