رای نهایی چه زمانی صادر خواهد شد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۰۳ #52788224

سلام.
خانومم دادخواست استرداد جهیزیه طبق لیست سیاه و تامین خواسته داده، روز اول جهیزیه من هم تو لیست سیاه جهیزیه خودشون نوشته بودن که بقول خودشون همه یجا نوشته باشه. من هم امضا گرده بودم. طبق لیست سیاه خانوم تمام اثاثار و میبره. موقع دادگاه فاکتورهای اثاث های خود را به قاضی دادم که بنام خودم بود خودم خریداری گردم و به قاضی گفتم شاهد هم هستن و قسم هم میخورن. وکیل خانومم گفت این اثاثا زوج به عنوان شیربها به خانواده زوجه تقبر گرده پس هیچ مدرکی و هیچ شاهدی نمیتونه ادعا کنه چون شیر بها بوده. منم گفتم اگه شیر بها بود حتما تو عقدنامه ذکر میشود ولی شیربها نیست. الان ۱ هفتست که از دادگاهمون میگذره ولی هیچی برام پیامک نشده. قاضی کی رای نهایی را صادر میکند؟ جهیزیه ای که خودم خریدم قاضی رای میده که پس بگیرم.؟ ممنون.

مشاوره حقوقی استرداد جهیزیه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
اگر دادگاه برای رسیدگی وقت دیگری تعیین نکند نهایتا ظرف یکی دو هفته رای صادر می شود.

اصولا بستگی به نظر قاضی دارد و اما فاکتور باید اولویت داشته باشد

با سلام
بله اگر فاکتور برای شما باشد و نام کالا در لیست سیاهه موجود نباشد از آن شما خواهد بود
هر چند طبق قانون قاضی موظف است تا یکهفته حکم را صادر نماید و تا پیشمویس حکم و تایپ ان انجام شود زمان بر خواهد بود اما گاها به دلایلی خصوصا ترافیک کاری این امر زمان زیادی میبرد