آیا حمل سلاح گرم با مدارک جرم است؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۹۹ #52786331

با سلام و خسته نباشی
من میخوام یک سلاح گرم بگیرم و نمیدونم که آیا حمل اون مشکلی داره یا خیر؟
فقط هم برای تمرین میخوام.

مشاوره حقوقی کیفری
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

به هربهانه ای که باشد جرم است ومجازات دارد جواب دکتر عباسی کاملا صحیح و کامل است

تمرین تیراندازی فقط در باشگاههای تیراندازی مجاز قابل انجام است. و طبق ماده ۶ قانون مجازات قاچاق اسلحه و مهمات ، هر کس به طور غیرمجاز سلاح گرم یا سردجنگی یا سلاح شکاری یا قطعات مؤثر یا مهمات آن‌ها را خریداری، نگهداری یا حمل نماید یا با آن‌ها معامله دیگری انجام دهد، به ترتیب زیر به حبس تعزیری محکوم می‌شود:
الف ـ سلاح سرد جنگی، سلاح شکاری یا مهمات آن، به حبس از نود و یک روز تا شش ماه یا جزای نقدی از ده میلیون تا بیست میلیون ریال
ب ـ سلاح گرم سبک غیرخودکار، قطعات مؤثر یا مهمات آن، به حبس از شش‌ماه تا دو سال یا جزای نقدی از بیست میلیون تا هشتاد میلیون ریال
پ ـ سلاح گرم سبک خودکار، قطعات مؤثر یا مهمات آن، به حبس از دو تا پنج سال
ت ـ سلاح گرم نیمه‌سنگین و سنگین، قطعات مؤثر یا مهمات آن‌ها، به حبس از پنج تا ده سال
تبصره ـ هرگاه موضوع جرم این ماده بیش از یک قبضه یا قطعات مؤثر از چند قبضه باشد مجازات مرتکب حسب مورد یک درجه تشدید می‌شود.

سلام
قوانین مربوط به استفاده از سلاح در ایران بسیار سختگیرانه است
البته مجوز حمل سلاح به این معنی نیست که در هر زمانی که مایل باشند بتوانند از سلاح خود استفاده کنند.
قوانین در خصوص حمل سلاح گرم،‌ سرنیزه و تمامی سلاح‌ها کاملا صریح و مشخص است.
افرادی هستند که به واسطه شغل‌شان قانون به آنها اجازه حمل سلاح می‌دهد؛
معیار و ملاک ضرورت حمل سلاح توسط مقامات و مسئولین طبق مصوبۀ شورای امنیت ملی است که شامل مقامات نظامی و کشوری مانند نمایندگان مجلس یا قضات و غیره می‌شود.