آیا اگر بخواد به هر دلیل فسخ کنه، میتونم ادعای خسارت کنم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۲۳ #52726289

با سلام، در مجتمعی هستم و قراداد مغازه کاملا یکطرفه نوشته شده همه بنده‌اش به نفع موجر و مجتمع هست و مستاجر هیچ حقی نداره، در حال حاضر به دلیلی شکایت به حقی که از مدیر مجتمع کرده ام، قصد دارند با هر ترفند و بهانه ای قراداد رو فسخ کند، بهانه ای از من ندارد اجاره و شارژ و همه چیز به موقع دادم، در بندهای قراداد در مورد خسارت فسخ از سمت خود موجر چیزی ننوشته شده، آیا اگر بخواد به هر دلیل فسخ کنه، میتونم ادعای خسارت کنم؟؟؟ فقط در یک بند نوشته شده اگر مغازه فروش رفت مستاجر باید طی سه ماه تخلیه کنه، آیا اگر از این بند بخواد استفاده کنه کنم میتونم ادعای خسارتی کنم؟ آیا میتونم در دادگاه به قاضی بگم قراداد رو بدن کارشناس، بررسی کنن که یکطرفه هست؟ و آیا قانونی هست که اگر قرارداد وقتی یک طرفه شه موجر نتونه کاری کنه؟ چون قراداد های مجتمع یکسان هست و مجبوری امضا کنی و قبول کنی

مشاوره حقوقی قرارداد اجاره
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

قرارداد صحیح است ........

با سلام
۱.با توجه به اصل آزادی قرارداد ها و ماده ۱۰ قانون مدنی چون این قرارداد مخالف صریح قانون و شرع نیست .و شما با میل خود آن را امضا کرده اید و پذیرفته اید .بنابراین نمیتوانید ادعا کنید که قرارداد یک طرفه و قابل ابطال است.و باید به آن پایبند باشید
۲.موجر نیز باید به مفاد قرارداد عمل کند و حق فسخ قرارداد را پیش از موعد نخواهد داشت
موفق باشید

با سلام
در قرارداد اگر طرفین حق فسخ را از خود ساقط نموده باشند دیگر حق فسخ را نخواهند داشت مگر اینکه طبق شروط توافق شده ، طرفی از قرارداد نسبت به تعهدات خویش ایفای تعهد ننماید .

به مهر
اگر در قرارداد حق فسخ پیش بینی نشده باشد. امکان فسخ نیست

طبق ماده ۱۰ قانون مدنی قرارداد شما صحیح بوده و لازم می باشد .لذا قابل فسخ نیست

قرارداد با توجه به ماده ۱۰ قانون مدنی تنظیم شده و یک طرفه بودن آن دلیل بر اثبات فرمایش شما نیست و قرارداد صحیح است لاکن با توجه به انجام مفاد قرارداد از سوی شما و لازم بودن عقد اجاره ایشان نمی نواند قرارداد را فسخ کند.