تمام سال برای کارفرما کار انجام داده و از پرداخت عیدی و حقوق سر باز میزند؛ راه حلی برای دریافت حق و حقوق کارگر وجود دارد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۵۸ #52443165

سلام عذر میخوام میخواستم بدونم آیا کارگر که تمام سال برای کارفرما کار انجام داده و کارفرما از پرداخت عیدی و حقوق مبنی بر قانون کار سر باز میزند و بیمه کارگر را ۱۵ روزه رد میکند راه حلی برای دریافت حق و حقوق کارگر وجود دارد

مشاوره حقوقی اداره کار
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
شما با در دست داشتن کلیه مدارک و شواهد مبنی بر اینکه چندین مدت برای کارفرما مشغول به کار بودین به اداره کار مراجعه و از ایشان شکایت نمایید