قاضی بیان میکند که باید ضرر و زیان شاکی جبران شود، چه باید کرد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۵۱ #52362058

با سلام
من متهم پرونده ۲ سال حبس تعزیری. که دادگاه بدوی تبدیلش کرد به دو سال پابند الکترونیکی لازم الاجرا حدود ۴ ماه از حبس الکترونیکی میگذره. دیروز ابلاغ آمده قاضی پرونده پابند الکترونیک لغو کرده برادرم رفته اجرا بهش گفته قاضی پایین برگه با خودکار نوشته ضرر و زیان شاکی باید جبران کنی. تا از پابند استفاده کنید. جالب اینجاست تو هیچکدام از رای و دادنامه در موردی بابت ضرر و زیان ننوشته.
لطفا راهنمایی کنید چکار باید کرد؟

مشاوره حقوقی کیفری
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
جیران ضرر و زیان شاکی و نحوه ان باید حسب تقاضای شاکی در دادنامه تعیین تکلیف می شود

با سلام یکی از شرایط استفاده از پابند الکترونیکی جبران ضرر و زیان شاکی خصوصی یا ترتیبی برای پرداخت آن است اگر مایل هستید که از پایند استفاده کنید با شاکی خصوصی مصالحه کنید.

سلام.رضایت شاکی را بگیرید