آیا ۵۰ ضربه شلاق، سوپیشینه محسوب میشود؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۵,۹۸۰ #52239195

سلام
از رو سایت ثنا متوجه شدم که تاریخ یازدهم تیرماه برایم اجرای حکم اومده و باید برم ۵۰ شلاق بخورم. من در تاریخ ۹۸.۰۵.۰۹ از ثنا فهمیدم. خواستم ببینم باید چکار کنم که حکم اجرا نشه. راهی هست؟
زده بود ظرف ۱۰ روز حکم جلب صادر میشه و خواستم بدونم که توی سو پیشینه ام میاد یا نه؟

مشاوره حقوقی کیفری
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما سو پیشینه کیفری ندارید
و تنها راه جلوگیری از اجرای شلاق اعتراض به حکم و تجدید نظر خواهی از آن است
هرچند اگر مطمئن هستید که قاضی نظرش عوض نخواهد شد با تسلیم به رای مقدار یک چهارم از حکم کم خواهد شد

سلام . اگر حکم غیابی بوده می توانید واخواهی کنید و اگر حضوری بوده فقط باید حکم اجرا شود و محکومیت شما سابقه موثر نیست .

محکومیت شما جزو سوء پیشینه موثر کیفری نیست. بایستی در مورد عدم اجرای حکم نوع و علت محکومیت را بیشتر توضیح دهید تا راهنمایی ممکن انجام شود.

سلام
وقتی حکم قطعی شود ملزم به اجرای آن هستید مگر اینکه از طریق اعاده دادرسی اعتراض کنید..
در مورد بخش دوم سوال شما باید گفت که با توجه به اینکه عنوان نکردید به چه جرمی به شلاق محکوم شده اید، سوء پیشینه کیفری برای جرمی که مجازات آن شلاق حدی است وجود دارد ولی اگر شلاق تعزیزی باشد سوء پیشینه ندارد

باسلام خدمتتان بگم که جریمه شلاق وپرونده قبلی تان جزوسابقه محسوب وسوی پیشینه است