ایفای تعهدات شرکت تعاونی منازل مسکن مهر را چطور تقاضا کنم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۱۴ #52217955

سلام ودرود
من سال ۹۱ از طریق این شرکت تعاونی ها آورده به قیمت ۵۰ میلیون تومان بابت دو واحد که حدود ۶۵ درصد از کل آورده ( ۷۵ میلیون) بوده را به حساب تعاونی واریز کردم و طبق روالی که دارن این تعاونی ها هیچ نسخه قراردادی به ما نمیدن.. حال بعد از چندین سال که الان سال ۹۹ هست ۵۰ درصد منزل ساخته شده است و در اصل فقط اسکلت و سقف زده شده و کار و ول کردن و به بهانه تورم و گرانی کار نمیکنن ومیگن باید ۱۳۰میلیون دیگه دهید درصورتی که همان سال ۹۱ من بیشتر آورده رو یکجا داده ام اونم یکجا نه مرحله و مرحله... واینکه اینا وام مسکن هم دارن که کلا هر دو واحد ۶۰میلیون وام. دارد که تعاونی میگه ما ۱۵درصد وام رو گرفتیم و حالا باید بیشتر ساخته بشه که بانک بقیه وام رو بدهد درصورتی که این وظیفه خود پیمانکار تعاونی هست... حال من شکایت کردم دادگاه حقوقی واسه ایفای تعهداتش... لطفا یه جمله یا یک استدلالی حقوقی به من بگین که آیا این منازل رو با این ‌شرایط پرداختی من راجب بقیه ساخت بعد از این همه سال وظیفه کیست من چه استدلالی به قاضی بگم؟؟ تامین دلیل هم کردم کارشناس میگه با۱۳۰ میلیون دیگه ساختمان کامل میشه و اینکه در سقف و شناژ عیب و نقص دیده شده توسط کارشناس... لطفا راهنمایی کنید.. چند خط حقوقی طبق شرایط من بهم بگین ممنون چون این شرکت تعاونی خیلی اهل زرنگ بازی هست

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام از طریق دفاتر الکترونیک تقاضای ایفای تعهد کنید اگر وابسته به ارگان دولتی نیستند

دادخواست الزام به ایفای تعهدات علیه شرکت ثبت کنید

دادخواست الزام به ایفای تعهد علیه شرکت تعاونی را از طریق دفاتر خدمات قضایی ثبت کنید

از طریق دفتر خدمات قضایی دادخواست ایفای تعهد بدین