برای سند اقدام کردیم اما اداره ثبت می گوید باید سه واحد با هم اقدام کنید؛ تکلیف چیست؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۰۱ #52165672

سلام سال ۹۱ یک دستگاه آپارتمان خریداری کردیم و قرار شد یک سال بعد فروشنده سند بدهد در مبایع نامه هم به ازای هر روز تاخیر ۲۰۰۰۰ تومان جریمه در نظر گرفته شد الان سال ۹۸ است و وی هیچ اقدامی برای دادن سند نکرده است و می گوید من سند بده نیستم ما شکایت کردیم دادگاه می گوید خودتان سند بگیرید بعد بابت هزینه هایی که کردید شکایت کنید برای سند اقدام کردیم اما اداره ثبت می گوید باید سه واحد با هم اقدام کنید و موافقت نشد برای دیرکرد هم اقدام کردیم اما مبلغ دیر کرد را پای مبلغی که باید سر سند بدهیم گذاشتند خلاصه تمام راهها به روی ما بسته شده و این آقا هم به ما میخندد و میگوید از سند خبری نیست واقعا نمی دانیم چه کنیم با چندین وکیل هم مشاوره کردیم ولی هیچ فایده ای نداشته لطفا من را راهنمایی کنید

مشاوره حقوقی الزام به تنظیم سند رسمی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دلیل علت عدم دریافت سند را ذکر نکردید . اگر ساختمان فاقد پایان کار یا صورتمجلس تفکیکی است که می توانید با تقدیم دادخواست الزام و دریافت حکم از دادگاه به عنوان قائم مقامی مالک اصلی اقدام نمایید . اگر هم مشکل دیگری وجود دارد ، به وضوح ذکر کنید تا پاسخ لازم داده شود .