اداره گاز گفتند که هنوز مناقصه انتخاب شرکت بیمه برای سال جدید برگزار نشده و بیمه مربوط هنوز مشخص نشده، چه باید کرد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۸۶ #52164503

با سلام و خسته نباشید. یک واحد مسکن مهر دارم که به مستاجر اجاره دادم. حدودا ۲ هفته قبل دچار انفجار شدید گاز شهری شد.و من برای استفاده از بیمه اداره گاز که حق بیمه به قبض‌های ماهانه اضافه میشود اقدام کردم. اداره گاز گفتند که هنوز مناقصه انتخاب شرکت بیمه برای سال جدید برگزار نشده و شرکت بیمه مربوط هنوز مشخص نشده.
باتوجه به اینکه این انفجار باعث ریختن آوار در خیابان شده و چهره بسیار بدی درست کرده و مهمتر اینکه در بخشهای خارجی ساختمان هنوز احتمال ریزش آوار وجود دارد بایستی هرچه زودتر تعمیرات انجام شود این در حالیست که اداره گاز گفتند که صحنه حادثه برای انجام کارشناسی شرکت بیمه(که هنوز مشخص نیست کدام شرکت است) باید حفظ بشود.
حالا با توجه به اینکه عملا زندگی ۲۴ واحد ساکنان ساختمان مذکور عملا مختل شده، از وکلای زبده شما خواهش میکنم در این خصوص من را راهنمایی کنند و گذرگاه قانونی از این مشکل را به بنده نشان دهند. با تشکر فراوان

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در این موارد از شورای حل اختلاف درخواست تامین دلیل کنید و خودتان نیز علاوه بر این عکسبرداری کنید و سپس تعمیرات لازم را انجام بدهید و دادخواستی بر علیه اداره گاز الزام به ایفای تعهد را تنظیم کنید.