مقصر آسیب وارده کیست؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۹۷ #52107873

باسلام
داداش ما یه سگ پا کوتاه تزیینی داشتیم که به خونه بابام بردن و خواهر خانومش اومده سگ و با بچه داداشم برده خونه مادرشون بدون اجازه داداشم الان سگ بچه اون یکی داداش خانومشو گاز گرفته الان صاحبخونه مقصره یا صاحبخونه و یا خواهر خانوم که بی اجازه سگ و بچه رو برده اونجا؟

مشاوره حقوقی کیفری
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
هر فردی وظیفه دارد، مراقبت‌ها و اقدامات لازم را انجام دهد تا مانع از ورود صدمه و آسیب از ناحیه حیوان متعلق به خود به سایرین شود. کوتاهی از انجام این وظیفه، باعث ایجاد مسئولیت برای صاحب حیوان خواهد شد و به همین دلیل، وی باید خسارات وارده را جبران کند.

سلام
کسی که سگ را بدون اجازه از منزل برده است و باید از آن مراقبت می نموده تا از ناحیه سگ به کسی آسیب نرسد و بنابراین ایشان که در نگهداری و مراقبت از سگ کوتاهی نموده اند می توانند مقصر در حادثه تلقی شود

سلام هر حادثه ای توسط حیوانات به دیگران وارد اید مقصر صاحب آن حیوان است. واگر شکایتی مطرح شده شما باید در خصوص اظهارات خویش مستند و با ارائه مدارک و شواهد لازمه موضوع را در دادسرا به قاضی مربوطه در صورت شکایت کردن مصدوم اثبات نمائید/.