ماهیت تعهد شفاهی و شرایط شاهد باید چگونه باشد؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۲۶۳ #52096516

باسلام شخصی از بنده شکایت کرده مبنی براینکه اینجانب دو سال قبل به ایشان تعهد شفاهی داده ام که اسکلت و سقف یک ساختمان برایش با هزینه خودم بسازم و در دادخواست خود هیچ اشاره ای به متراژ تعداد طبقات و مدت زمان تعهد نکرده است و برای اثبات این امر یک نفر شاهد (باجناق خود را ) بعنوان شاهد در دادگاه حاضر کرده است که ایشان هم به دروغ شهادت به نفع خواهان داده است اینجانب چگونه میتوانم کذب دادخواست ایشان را اثبات نمایم و آیا شهادت این یک نفر شاهد مورد قبول و دلیل قانونی است؟

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شهادت دو شاهد لازم می باشد

شهادت یک نفر به عنوان دلیل نبوده بلکه صرفا به عنوان اماره برای قاضی خواهد بود

درود
اثبات تعهد شفاهی دشوار است و با یک شاهد نیز اثبات نمی شود

با سلام
ادعای ایشان با یک شاهد قابلیت استماع نخواهد داشت مگر اینکه اوضاع و احوال ( اماره ) به گونه ای باشد که صحت ادعای ایشان توسط قاضی احراز گردد .

درود بر شما، اولا این تعهد شفاهی بایستی توسط خواهان اثبات گردد که خود بسیار مشکل است، دوما در خصوص شاهد، شهادت یک نفر نمی‌تواند برای اثبات ادعا کافی باشد، خصوصا که ممکن است این شاهد، خود دارای نفع شخصی بوده و قابل جرح باشد.

با درود
تعهد شفاهی نیز اگر اثبات شود باید بدان پایبند بود.
شما اگر توان و تخصص و دانش دفاع ندارید بهتر است در صورت امکان وکیل دادگستری اختیار نمایید

با سلام
حداقل ۲ شاهد عادل برای اثبات ادعا نیاز هست
اگر ۲ شاهد هم شهادت بدهند شما میتوانید جرح شهود کنید
النهایه قاضی با توجه به قرائن و امارات و البته مستدل رای صادر خواهد کرد که ممکن است له یا علیه شما باشد.