راه حل حقوقی برای گزارش کذب از مصادیق نشر اکاذیب چیست؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۳۳۱ #52087860

با سلام و عرض ادب
بنده از دادستانی شکایت کیفری کردم علیه بازرس اداره کار که با گزارشات کذبش باعث شده آرای حل اختلاف و دیوان علیه من صادر بشه، الان همه چی تو پرونده مشخصه اداره کار علیه من به قصصد اخراج گزارشات کذب رد کرده، ولی الان گزارش کذب که مصداق نشر اکاذیب هستش چون بیش از یک سال گذشته شامل مرور زمان میشه، چیکار کنم که بگم بابا مسلمون حضرت عباسی تو روز روشن دارن حقمو میخورن؟ آخه منم دارم تو این مدت دارم میدوم ننشستم که نگاه کنم اقدام کنم. بعد آخرین رای دیوان که علیم بود اقدام کردم الان میگن شامل مروز زمان میشه؟ چیکار کنم به نظرتون فوریه داره رای صادر میشه از کی بپرسم لطفا راهنمایی بفرمایید با احترام

مشاوره حقوقی کیفری
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شمول مرور زمان درجرایم قابل گذشت (دعاوی کیفری)متصوراست ودردعاووی حقوقی خیر

درود
مرور زمان شکایت یک سال از تاریخ اطلاع از وقوع جرم است اگر دیر مطلع شدید می توانید به همان تاریخ استناد کنید.

سلام با اراٸه دلیل مبنی بر وجود عذر موجه تاخیر در شکایت میتوانید شکایت کنید

باید برای تاخیر در شکایت خویش عذر موجهی بیاورید شاید پذیرفته شود.

درود
با توجه به شمول مرو رزمان ، تنها در صورت امکان اثبات دلیل موجه جهت تاخیر در شکایت امکان پذیرش شکایت وجود دارد .

سلام شما دلایل و مستندات جدید ومحکم داشته باشید میتوانید پیگیری و اقدام نمایید موفق باشید

با درود درد سوال درد دل کرده اید و سوال نامفهوم است بهتر است با یک وکیل متخصص مشورت نمایید حضوری یا تلفنی، پاسخ دقیق به سوال مستلزم بررسی جمیع مستندات است