چجور میتونم خواستم و به قیمت روز بگیرم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۳۱ #52018383

سلام خدمت همه وکلای بنیاد.برام رای صادر شده و خوانده رو محکوم به پرداخت ۲۴۰ میلیون تومان از بابت ثمن معامله به مبلغ ۲۴۰ میلیون تومان در حق صندوق و خواهان و حسب مورد چجور میتونم خواستم و به قیمت روز بگیرم؟ آیا لایحه بدم یا اعتراض بدم.بابت افزایش خواستم هم باید هزینه دادرسی بدم؟صمیمانه از همه وکلا تشکر و قدردانی میکنم

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

لازم است دادخواست جدید مطالبه خسارات وارده دهید

دادخواست جدید مطالبه ضرر و زیان های وارده از جمله هزینه دادرسی را میتوانید مطالبه کنید

باسلام باتوجه به درخواست کاربر نظر به اینکه رای صادر شده براساس. خواسته شما صادر شده است و از طرفی افزایش خواسته صرفا در اولین جلسه دادرسی امکان پذیر هست متاسفانه در این مرحله امکان افزایش نیست و بایستی مجددا دادخواست آرایه بدید.

باسلام واحترام...شما دادخواست مطالبه ضررو زیان وارده را ارائه کنید