میتوان آن را به دادگاه اعلام کرد و آن را توقیف کرد؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۲۵۳ #52007589

سلام
آیا پس از صدور رای طلاق چنانچه به زوج اموالی برسد از جمله سهم الارث ومنزل و ماشین و ... میتوان آن را به دادگاه اعلام کرد و آن را توقیف کرد؟

مشاوره حقوقی طلاق از طرف مرد
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
اگر حقوق مالی زوجه تعیین تکلیف نشده باشد (طلبکار باشد)، با فرض وجود حکم اعسار قبلی زوج، از دید حقیر، زوج از اعسار با توجه به شرایطی خارج شده و شما یکجا میتوانید طلب خویش را مطالبه کنید، بهتر است با یک وکیل متخصص در این زمینه همراه شوید.

در صورتی که مهری خود را دریافت ننمودید می توانید با معرفی اموال توقیف آن را از دادگاه بخواهید

بله بابت طلب خودنظیرمهریه می توانی توقیف کنیدهرچندقبلا معسربوده و مهریه تقسیط شده باشد

چنانچه مهریه را بذل ننموده باشید امکان توقیف سهم الارث زوج و وصول مهریه از محل آن وجود دارد.

اگر بابت مهریه باشد و مهریه بذل نشده باشد قابل توقیف است

سلام بستگی داره مهریه را چگونه و به چه ترتیبی دریافت کرده یا می کنید تکلیف مهریه در حکم طلاق چکونه تعیین شده باشد

با سلام
بله میتوانید درصورت دارا بودن طلب(مهریه یا....) توقیف نمایید مگر این که مستثنیات دین تشخیص داده شود.