آیا تعدیل مانع پرداخت سکه میشه؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۳۷۸ #51977522

با سلام
من برج ۹۹/۲ رای قطعی مهریه خورده یک ماه پیش رفتم تعدیل زدم به خاطر اخراج از کار و گرانی سکه ۸/۶ همین ماه رفتم جلسه که قاضی رفته بود قرار شد قاضی دیگر بیاید و رسیدگی کند هالا نوبت پرداخت سکه من ۹/۱۶ هست و اینا جلسه برای ۹/۲۴ برای من گذاشتن آیا تعدیل مانع پرداخت سکه میشه یا نه من چه کار هیچی هم ندارم

مشاوره حقوقی اعسار از پرداخت مهریه
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر تعدیل مانع پرداخت مهریه به موجب رای صادره نخواهد بود لذا شما باید طبق رای مهریه را پرداخت کنید تا درخواست تعدیل مشخص شود

تعدیل مانع پرداخت سکه نیست ابتدا باید درخواست اعسار دهید و مهریه تقسیط شود و تا زمان صدور رای قطعی باید مطابق رای قبلی مهریه را پرداخت کنید

خیر.تا زمانی که حکم تعدیل مهریه صادر و قطعی نشده است موظف به پرداخت محکوم به مطابق رای قبلی هستید

با سلام..
در خصوص موضوع مطروحه.. با توجه به اظهارات حضرتعالی ابتدا باید دادخواست اعسار شما ثابت و حکم به اقساط صادر شود، بعد از صدور حکم به اقساط، در مرحله بعدی می توانید دادخواست تعدیل مطرح نمائید..
در صورتیکه قبلا حکم اعساری برای شما صادر نشده باشد، طرح دادخواست تعدیل موضوعیت ندارد..
موفق باشید..

خیر مانع پرداخت نیست،پس از برگزاری دادگاه و صدور حکم تعدیل و قطعیت آن میتوانید مطابق حکم جدید پرداخت کنید

سلام نازمانیکه حکم تعدیل قزعی نشده شما باید طبق حکم قبلی اقساط خود را پرداخت نمایید ولی میتوانی از اجرای احکام به جهت پرونده مطروحه و نزدیگی دادکاه مهلت بگیری

با توجه به حکم صادر مهریه اگه در حین دعوا یا در مرحله اجرای حکم درخواست اعسار کرده باشید دادگاه تقاضایی شما را با توجه به وضعیت مالی ، اوضاع احوال شخصی برسی میکند و حکم تقسیط مهریه اقدام میکند (اگر در حین دعوا یا در مرحله اجرای حکم تقاضا کرده ایت با توجه به مهلت سر رسید پرداخت مهریه تعیین شد .ناتوان بودن شما از پرداخت مراتب طی یک لایحه دفاعی به مرجع درحال رسیدگی کنند منعکس فرمایید )