نحوه اعلام نظر کارشناسان در تصرف عدوانی چگونه است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲,۷۵۵ #51944206

با سلام
در پرونده تصرف عدوانی که من شاکی پرونده میباشم، کارشناس معرفی شده از دادسرا ، بدون اطلاع و هماهنگی با من ،از ملک مورد نظر بازدید کرد و در نهایت به نفع متشاکی نظر داد ولی با اعتراض من و تشکیل کارشناسان سه نفره از محل ملک مورد نظر با حضور من و متشاکی ،بازدید و در نهایت به نفع بنده رای دادند،
دیروز مطلع شدم متشاکی به رای هیات سه نفره اعتراض کرده و اینبار هیات پنج نفره کارشناسی تشکیل شده و سه نفر از این پنج نفر از محل ملک مورد نظر بازدید کرده اند،
متاسفانه باز هم همانند اون کارشناس اول به بنده برای حضور و دادن توضیحات در مورد پرونده در زمان بازدید کارشناسان از ملک مورد نظر اطلاع داده نشد.
سؤالم این است که ایا این روال طبیعی است؟ یا نه؟،
و اینکه معمولا کارشناسان پنج نفره نظر هیات کارشناسی سه نفره را تایید میکنند یا نه؟
با تشکر و سپاس فراوان

مشاوره حقوقی تصرف عدوانی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

جهت انجام کارشناسی نیازی به حضور طرفین و اطلاع آنها نیست و در خصوص نظر هیات ۵ نفره ممکن است نظریه قبلی را تایید یا رد کنند ولیکن شما هم میتوانید به این نظریه اعتراض نمایید و درخواست کارشناسی هیات ۷ نفره شوید .

سلام وقت بخیر
اولا الزامی وجود ندارد برای حضور شما به همراه کارشناس
دوما کارشناس۵نفره نظر خود را دارد ،ممکن هست تایید یا رد کند