با توجه به نوع مصدومیت و عدم داشتن برگه سلامت میتواند از خود سلب مسئولیت نموده و خسارت را به دوش کارفرما بگذارد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۷۶ #51901022

با سلام
عضو هیات مدیره یک اتحادیه صنفی کوچک در شهرستانی کوچکتر هستم از ابتدا تشکیل اتحادیه های صنفی تا کنون بکار گیری نیرو کار برای کار در دفتر اتحادیه بدون اعمال ضوابط و دستورالعملهای اداره کار و کاملا شخصی صورت می گرفته. چندی پیش نیرویی را که بعنوان نامه رسان بکار گرفته بودیم و از طرف این اتحادیه بیمه شده بود و بیمه اش هر ماه پرداخت می شد. در خارج از تایم اداری و درحالی که برای تفریح به بیرون از شهر رفته بود دچار حادثه گردید و متاسفانه در اثر حادثه از کار افتاده شد هم اکنون تامین اجتماعی ظاهرام بخاطر شانه خالی کردن از تعهدات و پرداخت حقوق از کار افتادگی به شخص مورد اشاره خواستار مدارک سلامتی زمان استخدام وی شده و ماده قانونی را مورد اشاره قرار میدهد که چنانچه در زمان استخدام فردی که توانایی کار را نداشته و در حین کار دچار حادثه شده مشمول مزایای از کار افتادگی نخواهد شد و کارفرما باید این حقوق را پرداخت نماید ( کارگر یاد شده با دوستانش در بعد از ظهر یک روز تعطیل به قصد تفریح به خارج از شهر رفته و در اثر شلیک اتفاقی اسلحه ای که همراه داشتند از ناحیه پا مورد مصدومیت شدید واقع گردید و به تشخیص پزشک قانونی از کار افتاده تشخیص داده شده ) با توجه به نوع و شرایط مصدومیت نامبرده و عدم داشتن برگه سلامت در زمان بکارگیری تامین اجتماعی میتواند از خود صلب مسئولیت نموده و خسارت را به دوش کارفرما بگذارد از توجه شما و شرایطی که فراهم نموده اید سپاس گذارم بی شک راهنمایی انسانها بالاترین ارج را در نزد پروردگار دارد چرا که پیامبران برای هدایت و راهنمایی انسان فرستاده شدند

مشاوره حقوقی کیفری
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما باید برای ادعایتان مستند ارائه دهید