بدون مطالعه و بررسی محتویات پرونده اقدام به آزادی بلاقید خوانده نموده است، چه باید کرد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۰۵ #51867944

با سلام.
در روند دادرسی یک پرونده مالی پس از احضار خوانده و عدم حضور ایشان در دادگاه جهت استماع اظهارات، قرار جلب صادر شد که پس از گذشت ماه‌ها و یافتن محل اختفا و جلب خوانده توسط عوامل انتظامی، متاسفانه پس از ارجاع مشتکی عنه به دادگاه، ایشان به صورت بلا قید و بدون دریافت هیچگونه وثیقه یا مدرکی توسط قاضی کشیک به استناد اینکه جلب از لحاظ قانونی بلا وجه بوده و مدارک و مستندات کافی موجود نمی‌باشد، آزاد گردیده است. این در حالیست که با توجه به اینکه مجلوب در خارج از حوزه قضایی محل تشکیل پرونده حضور داشته، پرونده به صورت نیابتی و تنها جهت جلب خوانده به شعبه نیابت ارجاع گردیده و طبق حکم جلب صادره توسط شعبه نیابت مجلوب می‌بایست پس از جلب به صورت تحت الحفظ به شعبه معطی نیابت ارجاع داده میشد، از طرفی قاضی کشیک با توجه به جلب متهم در نیمه شب، دسترسی به پرونده نداشته و بدون هیچگونه مطالعه‌ و بررسی اقدام به آزادی بلاقید خوانده نموده است. حال سوال بنده به صورت مشخص این است که در چنین شرایطی که پس از ماه‌ها و با تحقیق و صرف وقت و هزینه معتنا به، شخصا موفق به جلب خوانده شدم و قاضی کشیک بدون توجه به صدور جلب توسط قاضیان شعبه اصلی و نیابت و بدون مطالعه و بررسی محتویات پرونده اقدام به آزادی بلاقید خوانده نموده است، بنده با استناد به چه موادی از قانون، قادر به شکایت از قاضی کشیک نظر به قصور صورت گرفته می‌ باشم.

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بستگی به جرم طرف دعواتون داره اگه فکر میکنید با توجه به جرم طرف دعوا تون دادگاه بدون تشریفات قانونی مبادرت به آزادی نموده میتواند از هیئت رسیدگی به تخلفات اداری قوه قضاییه شکایت کنید و همچنین بابت حکم قاضی کشیک ارسال شکایت به دبیرخانه قوه قضاییه ،اداره کل حفاظت اطلاعات،دادسرای ویژه رسیدگی قضات اقدام کنید