آیا بعد از صدور حکم دادگاه کیفری میتوانم بدهی ام را مطالبه کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۶۲ #51769753

درخصوص اتهام آقای حسین اسمعیل لوفرزند محرم متاهل فاقد سابقه کیفری دایربرایراد ضرب وجرح عمدی دادگاه با
عنایت به جمیع اوراق ومحتویات پرونده وشکایت شاکی وتحقیقات بعمل آمده وگواهی پزشکی قانونی واظهارات مطلعین
وکیفرخواست صادره از سوی دادسرای عمومی وانقالب مربوطه ومدافعات بالوجه متهم درمراحل مختلف تحقیق ورسیدگی
وسایراوضاع واحوال منعکس درپرونده بزه انتسابی را ثابت ومسلم دانسته لذا به استناد مواد ۷۰۹ و۷۱۴ قانون مجازات
اسالمی متهم موصوف را به پرداخت دیه بابت ۱-کبودی جزئی درالله گوش چپ سه هزارم دیه کامل ۲-سائیدگی سطحی
درسمت چپ صورت (حارصه) یکصدم دیه کامل ۳-کبودی درگونه چپ سه هزارم دیه کامل درحق آقای فرهاد جهانی فرد
محکوم می نماید مهلت پرداخت دیه به مدت یکسال از زمان وقوع نزاع بوده وبرعهده خود متهم می باشد ودرمورد رسیدگی
به اعتراض معترض آقای حسین اسمعیل لو نسبت به قرارمنع تعقیب صادره ازسوی دادیار محترم شعبه سوم دادسرای
عمومی وانقالب خوی توجها"به اینکه معترض دالئل ومدارکی که موجبات خدشه ویا نقض درقرارصادره گردد به دادگاه
ارائه نکرده وازطرفی صدورآن مطابق مقررات قانونی انجام گرفته لذا ضمن رد اعتراض معترض با اجازه حاصله ازماده
۲۷۳ قانون آیین دادرسی کیفری قرارمنع تعقیب صادر واعالم می دارد رای صادره قطعی است

مشاوره حقوقی کیفری
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام مخاطب گرامی موضوع سوال شما با ارسال این رای مشخص نیست.